Home Ervaringen Nederland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Helderziendennederland.nl


  Online helderzienden uit Nederland
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  helderzienden Daghoroscoop  Stier door  helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door  helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door  helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door  helderzienden Daghoroscoop  Maagd door  helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door  helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door  helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door  helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door  helderzienden Daghoroscoop  Waterman door  helderzienden Daghoroscoop  Vissen door  helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen en feedback over onze helderzienden uit Nederland
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op helderziendennederland.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Carola
  Ervaring met helderziende Carola
  Hi Carola, heb je vandaag weer gesproken. Je blijft rustig in je waarnemingen en brengt het ook zo over. De tijd is geduldig en zo moet ik dat ook zijn. Je zegt en ziet de situatie perfect.
Het is zoals het zal komen.
Dank je wel.
X




Ervaring van L met helderziende Carola   Ervaring van L met helderziende Carola   Ervaring van L geplaatst op 30 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Mayela
  Ervaring met helderziende Mayela
  Ik schrijf niet zo makkelijk revieuws, maar Ik ben superblij met Mayela. Top consulente! Zojuist een consult gehad die me omver heeft geblazen. Op al mijn vragen heb ik een antwoord gekregen.
Ik hou u op de hoogte mbt de ontwikkelingen omtrent de moeilijke man.
Dikke brasa. Xx
Hopelijk herinnert u zich mij nog (meisje dat helemaal gek wordt van alfa man).




Ervaring van D met helderziende Mayela   Ervaring van D met helderziende Mayela   Ervaring van D geplaatst op 30 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Mayela  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Richard
  Ervaring met helderziende Richard
  Heel erg bedankt voor het mooie en duidelijke gesprek Richard . Ik ga u zeker nog eens bellen, xx Jen




Ervaring van Jennifer met helderziende Richard   Ervaring van Jennifer met helderziende Richard   Ervaring van Jennifer geplaatst op 30 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Richard  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Carola
  Ervaring met helderziende Carola
  Lieve Carola ik bn je heel dankbaar. M nam inderdaad contact op met me precies zoals je zei. xx Mar




Ervaring van Marijke met helderziende Carola   Ervaring van Marijke met helderziende Carola   Ervaring van Marijke geplaatst op 30 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lara
  Ervaring met helderziende Lara
  Hoi Lara.. Schitterend consult, nog nooit heb ik zo een warm en vertrouwd gesprek gehad. Bedankt voor je eerlijk en warm advies. Ik zal de knoop doorhakken en je tips volgen. Je hebt mijn situatie heel goed gezien ik bel u zeker nog terug, Tot snel weer. Grtjes B




Ervaring van Bert met helderziende Lara   Ervaring van Bert met helderziende Lara   Ervaring van Bert geplaatst op 30 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Lara  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Annick
  Ervaring met helderziende Annick
  Annick je hebt me zo goed geholpen! Vele malen dank, ik bel snel weer




Ervaring van Sarah met helderziende Annick   Ervaring van Sarah met helderziende Annick   Ervaring van Sarah geplaatst op 30 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Annick  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Zoya
  Ervaring met helderziende Zoya
  Lieve lieve Zoya. Jij weet me altijd tot rust te krijgen.. super lieve vrouw ben je. xx M




Ervaring van Marius met helderziende Zoya   Ervaring van Marius met helderziende Zoya   Ervaring van Marius geplaatst op 30 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Mayela
  Ervaring met helderziende Mayela
  Hoi lieve Mayela, pas aan de telefoon gehad, weer een voorspelling die uitkwam. je bent een lieve vrouw. dank je wel. Je weet wel wie. liefs B




Ervaring van Betty met helderziende Mayela   Ervaring van Betty met helderziende Mayela   Ervaring van Betty geplaatst op 30 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Mayela  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Patries
  Ervaring met helderziende Patries
  Lieve Patries jij bent voor mij de beste.. je hebt altijd gelijk. grtjes Mar




Ervaring van Margit met helderziende Patries   Ervaring van Margit met helderziende Patries   Ervaring van Margit geplaatst op 30 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Patries  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Isha
  Ervaring met helderziende Isha
  Isha is een super fijne vrouw eerlijk en wind er geen doekjes om . Ik ga zeker snel weer bellen. xx H




Ervaring van Helen met helderziende Isha   Ervaring van Helen met helderziende Isha   Ervaring van Helen geplaatst op 30 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Louisa je hebt maar weer eens gelijk gekregen. De huurster is de avond voor de uitdrijving met de noorderzon vertrokken. Alles wat je zegt komt altijd uit. Ongelooflijk. Super gedaan. Een topper. Xxx




Ervaring van Anoniem  met helderziende Louisa   Ervaring van Anoniem  met helderziende Louisa   Ervaring van Anoniem geplaatst op 30 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Andwello Dennis
  Ervaring met helderziende Andwello Dennis
  Heb je eergisteren en vandaag over een situatie gesproken en je had gelijk over hoe het contact zou verlopen in kort tijdsbestek. Aantal dingen zijn al uitgekomen en zo gelopen. Heb je vandaag ook nog even gebeld en kon me vinden in wat je zei. Je kon ook goed mijn diepste verlangen zien, die ik niet uitte. Zegt me genoeg over jou.
Dank je wel topper. Beste Andwello dank voor je open een eerlijke antwoorden. Ook direct en vlug. Je neemt geen onnodige tijd, Proficiat. Ik hoop dat je aanwijzingen uit komen.




Ervaring van Eddie met helderziende Andwello Dennis   Ervaring van Eddie met helderziende Andwello Dennis   Ervaring van Eddie geplaatst op 30 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Andwello Dennis  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Alena
  Ervaring met helderziende Alena
  Beste Alena,
Ik heb je 3 keer gesproken en 2 keer zijn je voorspellingen al uitgekomen. ik twijfel niet over je volgende voorspelling.




Ervaring van . met helderziende Alena   Ervaring van . met helderziende Alena   Ervaring van . geplaatst op 30 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Alena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Carola
  Ervaring met helderziende Carola
  Lieve Carola.
Dankjewel weer. Je bent een topper.

Liefs,Nabila.







Ervaring van Nabila  met helderziende Carola   Ervaring van Nabila  met helderziende Carola   Ervaring van Nabila geplaatst op 30 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Alena
  Ervaring met helderziende Alena
  Heyyy dat klopte helemaal van die afgelopen 5 jaar en net op dat moment viel mijn tel uit grrr Hopelijk kan ik je zo nog spreken en anders andere keer liefs S




Ervaring van Sandra met helderziende Alena   Ervaring van Sandra met helderziende Alena   Ervaring van Sandra geplaatst op 30 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Alena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Marieke
  Ervaring met helderziende Marieke
  Lieve marieke, het is de eerste maal dat ik jou opbel je geeft me een goed gevoel en jou reading was heel mooi je hebt ook veel gezien dat ik kan plaatsen ik zal jou goeie raad zeker volgen en laat jou weten welk resultaat ik heb vele kusjes racqeul




Ervaring van Racqeul met helderziende Marieke   Ervaring van Racqeul met helderziende Marieke   Ervaring van Racqeul geplaatst op 29 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Marieke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Minoe Astrid
  Ervaring met helderziende Minoe Astrid
  wat ben jij super, je had het heel goed peter is terug en is ook gebleven .Dikke dank u wel




Ervaring van maggy  met helderziende Minoe Astrid   Ervaring van maggy  met helderziende Minoe Astrid   Ervaring van maggy geplaatst op 29 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Minoe Astrid  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Hoi Louisa, de minuten waren op.
Wauww alles wat u zag klopt als een bus.
Hartelijk dank.
Lieve groetjes.
Sonja.




Ervaring van Sonja met helderziende Louisa   Ervaring van Sonja met helderziende Louisa   Ervaring van Sonja geplaatst op 29 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Kali
  Ervaring met helderziende Kali
  Kali je bent lief, zacht, duidelijk en to the point.
Ik wacht geduldig op de liefde van D.
Ik bel je zeker nogmaals want je bent ook een toppertje. Dikke warme knffs als dank.




Ervaring van Annick met helderziende Kali   Ervaring van Annick met helderziende Kali   Ervaring van Annick geplaatst op 29 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Kali  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Jo-an
  Ervaring met helderziende Jo-an
  Jo-An je bent lief en zacht, kort en bondig, rechtuit...een topper. Ik bel je zeker over 1.5 of 2 maand terug met goed nieuws ivm de liefde tss D en mij. Warme en dikke knffs als dank.




Ervaring van Annick met helderziende Jo-an   Ervaring van Annick met helderziende Jo-an   Ervaring van Annick geplaatst op 29 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Jo-an  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Ellah
  Ervaring met helderziende Ellah
  Lieve Ellah, bedankt voor de al de gesprekken. Ik begin met echt goed te voelen en je hebt mij (vaak in de avond uurtjes) heel fijn er doorheen getrokken. Toch heel erg bedankt! Ik ga echt proberen om in mijn kracht te blijven en hier weer vanuit dit stuk mijn leven weer op te bouwen. En wanneer hij komt dan komt hij. Nu is het mijn tijd. Dikke knuffel! x




Ervaring van J. met helderziende Ellah   Ervaring van J. met helderziende Ellah   Ervaring van J. geplaatst op 29 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Ellah  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lili
  Ervaring met helderziende Lili
  Ik was een beetje van slag omdat wat ik gisteren van een ander medium hoorde niet klopte met wat ik zag.
Aangezien Lili hetzelfde zegt laat ik alles maar los en ik vertrouw erop dat wat voor mij bestemd is zijn weg naar mij zal vinden.
Lili heeft een prettige stem, fijne energie en komt snel met wat zij ziet. X




Ervaring van F. met helderziende Lili   Ervaring van F. met helderziende Lili   Ervaring van F. geplaatst op 29 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Lili  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Aurora
  Ervaring met helderziende Aurora
  Thank you for the Light and encouragement. You touched my Soul. I listened to India Arie and it was a blessing. Can I say I Love You Sister.
We are Lights.

Love from an Angel.




Ervaring van A met helderziende Aurora   Ervaring van A met helderziende Aurora   Ervaring van A geplaatst op 29 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Aurora  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Romeo
  Ervaring met helderziende Romeo
  Lieve Romeo
Ik heb je 2 weken geleden voor het eerst gebeld en had nooit gedacht dat ik ooit deze woorden hier op deze site zou plaatsen.
Je voorspelling is uitgekomen.




Ervaring van Anoniem met helderziende Romeo   Ervaring van Anoniem met helderziende Romeo   Ervaring van Anoniem geplaatst op 29 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Romeo  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Minoe Astrid
  Ervaring met helderziende Minoe Astrid
  lieve dame
wat zou ik blij zijn moest dit zijn hoe je verteld, van mijn vriend en mij. Ik hoop uit de grond van mijn hart dat het zo zal gaan. Ik bel je zeker om dit te laten weten.




Ervaring van maggy  met helderziende Minoe Astrid   Ervaring van maggy  met helderziende Minoe Astrid   Ervaring van maggy geplaatst op 29 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Minoe Astrid  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Victor
  Ervaring met helderziende Victor
  Beste Victor

Jou vanavond gesproken
ik kan maar een ding hier over zeggen.
WOW dank voor je mooie reading het was zo indrukwekkend en zo waar.
Bel je snel weer terug.




Ervaring van anoniem met helderziende Victor   Ervaring van anoniem met helderziende Victor   Ervaring van anoniem geplaatst op 28 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Victor  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Monique
  Ervaring met helderziende Monique
  Lieve Monique jouw voorspelling is uitgekomen tot op de dag wauw. Ik hoop je heel snel te kunnen spreken.




Ervaring van N met helderziende Monique   Ervaring van N met helderziende Monique   Ervaring van N geplaatst op 28 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lara
  Ervaring met helderziende Lara
  Lief, prettige stem, duidelijk, draait er niet omheen. Bedankt voor het consult Lara.




Ervaring van L met helderziende Lara   Ervaring van L met helderziende Lara   Ervaring van L geplaatst op 28 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Lara  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Aurora
  Ervaring met helderziende Aurora
  Thank you for the Light and encouragement. You touched my Soul. I listened to India Arie and it was a blessing. Can I say I Love You Sister.
We are Lights.

Love from an Angel




Ervaring van A met helderziende Aurora   Ervaring van A met helderziende Aurora   Ervaring van A geplaatst op 28 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Aurora  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Morgane
  Ervaring met helderziende Morgane
  De beste raad krijg ik van jou, heb veel verdriet en gemis, goed dat ik met jou kan praten af en toe.




Ervaring van ruud met helderziende Morgane   Ervaring van ruud met helderziende Morgane   Ervaring van ruud geplaatst op 28 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Morgane  


Ervaringen van bezoekers met helderziende MB Rhais
  Ervaring met helderziende MB Rhais
  Bedankt lieve MB Rhais.
Voor u mooie voorspelling en deze zijn uitgekomen, ben u heel dankbaar. Dank je wel en tot spoedig.




Ervaring van Jo met helderziende MB Rhais   Ervaring van Jo met helderziende MB Rhais   Ervaring van Jo geplaatst op 28 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Erg fijn om mee te praten, neemt tijd voor je Ik heb vertrouwen in haar advies en voorspellingen. Geeft goed en duidelijk raad, is te vertrouwen en een echte steun. Louisa. Hartelijk dank voor uw inzichten.




Ervaring van C met helderziende Louisa   Ervaring van C met helderziende Louisa   Ervaring van C geplaatst op 28 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nessa
  Ervaring met helderziende Nessa
  Super lief, eerlijk, concreet en vlot. Toppertje op de lijn.




Ervaring van Salma met helderziende Nessa   Ervaring van Salma met helderziende Nessa   Ervaring van Salma geplaatst op 28 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Nessa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Minoe Astrid
  Ervaring met helderziende Minoe Astrid
  Dankjewel voor t consult over mijn zoon. Heeft mij goed gedaan liefs!




Ervaring van Sandra met helderziende Minoe Astrid   Ervaring van Sandra met helderziende Minoe Astrid   Ervaring van Sandra geplaatst op 28 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Minoe Astrid  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gunter
  Ervaring met helderziende Gunter
  Ter info, ja ik ga je wijze raad opvolgen, ik ga dus...




Ervaring van Chantal met helderziende Gunter   Ervaring van Chantal met helderziende Gunter   Ervaring van Chantal geplaatst op 27 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Helderziendennederland.nl - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Helderziendennederland.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Helderziendennederland.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Helderziendennederland.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden