Home Ervaringen Nederland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Helderziendennederland.nl


  Online helderzienden uit Nederland
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  helderzienden Daghoroscoop  Stier door  helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door  helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door  helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door  helderzienden Daghoroscoop  Maagd door  helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door  helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door  helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door  helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door  helderzienden Daghoroscoop  Waterman door  helderzienden Daghoroscoop  Vissen door  helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen helderziende Louisa
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op helderziendennederland.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Lieve Louisa ,Dank je wel voor het fijne consult,je bent echt zeer integer betrokken en kan de dingen zeer juist verwoorden.Veel dank voor de vele juiste waarnemingen over mijn situatie. grt Sabrina




Ervaring van Sabrina met helderziende Louisa   Ervaring van Sabrina met helderziende Louisa   Ervaring van Sabrina geplaatst op 22 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Louisa

Wel ,wel wat ben jij straf zeg. Het is of je in mijn hoofd zit zo accuraat chapeau.
En alles klopt tot in de puntjes wat inmijn wist te vertellen .
Kon je niet meer bedanken minuten waren op .
Dus bedankt Rita.




Ervaring van Rita met helderziende Louisa   Ervaring van Rita met helderziende Louisa   Ervaring van Rita geplaatst op 21 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  lieve Louisa,

Tijdens ons gesprek kreeg ik een fijn gevoel. je bent als helderziende een echte aanrader. Ik heb het volste vertrouwen in je.





Ervaring van Joyce met helderziende Louisa   Ervaring van Joyce met helderziende Louisa   Ervaring van Joyce geplaatst op 21 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Heel dankbaar voor de klare uitleg Louisa. Ik wist niet waar ik moest beginnen, maar al snel wist je waar het knelpunt was. Ik hou rekening met jouw mening, is zo duidelijk. grt Soraya




Ervaring van Soraya met helderziende Louisa   Ervaring van Soraya met helderziende Louisa   Ervaring van Soraya geplaatst op 20 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Dank voor het gesprek Louisa, hoop dat het slechts mijn angsten zijn en niet een vervelend onderbuikgevoel. Wachten af met de uitslag. Bedankt voor je feedback




Ervaring van anya met helderziende Louisa   Ervaring van anya met helderziende Louisa   Ervaring van anya geplaatst op 16 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  lieve Louisa, dank je voor jouw voorspellingen. Wat jij doorkrijgt van boven is een zegen.
Groetjes.
Anton.




Ervaring van Anton met helderziende Louisa   Ervaring van Anton met helderziende Louisa   Ervaring van Anton geplaatst op 30 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Dag Louisa,
je voorspellingen zijn al voor een deel uitgekomen.Je bent rustig en zegt waar het op staat. dank je.




Ervaring van Lis met helderziende Louisa   Ervaring van Lis met helderziende Louisa   Ervaring van Lis geplaatst op 29 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Lieve louisa,
Jeetje, je was weer steen goed! Altijd een waarschuwing gehad van jou naar bepaalde vrienden. Let ook let op, het zijn geen echte vrienden.
Nou dat is dus afgelopen week heel duidelijk geworden. En niet alleen dit, je weet ook heel goed of er bepaalde afspraken wel of niet doorgaat. Echt heel knap van je. Ik bel je gauw weer.






Ervaring van Utrecht  met helderziende Louisa   Ervaring van Utrecht  met helderziende Louisa   Ervaring van Utrecht geplaatst op 25 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Lieve Louisa,
Dankjewel voor ons gesprek.
Dit is wat ik nodig had in deze situatie.
Bijzonder hoeveel jij ziet/door mag krijgen.
Ik ga naar vertrouwen en blijf het Universum bedanken en vraag de Engelen ter ondersteuning. Heerlijk om te horen dat je de toekomst positief in ziet! Ik verlang naar deze toekomst samen met mijn lieve schat, maar weet en begrijp dat dit nu eerst moet. Terwijl ik dit bericht maak, word ik gebeld...mijn lover, bijzonder hé?!
Veel liefs Monique.





Ervaring van Monique met helderziende Louisa   Ervaring van Monique met helderziende Louisa   Ervaring van Monique geplaatst op 22 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Louisa is absoluut het beste medium! Haar gerichte en zuivere voorspellingen komen altijd uit. Ze legt altijd contact met mijn Oma die haar dingen meegeeft welke op dat moment belangrijk zijn. Voorspellingen over werk en verhuizing zijn uitgekomen. Dankjewel!




Ervaring van Steef met helderziende Louisa   Ervaring van Steef met helderziende Louisa   Ervaring van Steef geplaatst op 18 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Ik ben echt zeer blij dat ik jou heb gebeld. Je krijgt via je gidsen zoveel door wat mij enorm helpt om een definitieve beslissing te nemen in mijn werk. Je bent echt heel veel sterren waard, dankjewel lieve Louisa.




Ervaring van Marie met helderziende Louisa   Ervaring van Marie met helderziende Louisa   Ervaring van Marie geplaatst op 17 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Niet te geloven! Je zag het op je ogen gebeuren en ik kon het me niet voorstellen. De date was inderdaad gezellig, gelachen en diepgaande gesprekken. En ja, ik werd inderdaad overvallen aan het einde van de date zoals je zei. Uniek en bijzonder mens ben je, wat een gave heb jij Louisa!




Ervaring van JC met helderziende Louisa   Ervaring van JC met helderziende Louisa   Ervaring van JC geplaatst op 17 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Louisa is echt een topper! Absolute aanrader. Ziet alles heel scherp. Ze is liefdevol, krachtig en geeft je energie.
Bij het beantwoorden van vragen is ze to the point. Alles wat ze zei is uitgekomen. Een lieve engel!




Ervaring van P met helderziende Louisa   Ervaring van P met helderziende Louisa   Ervaring van P geplaatst op 12 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Je hebt altijd gezegd je tweelingziel gaat komen en is nu ook gekomen. Bedankt voor je adviezen en inzichten elke keer. Je bent helemaal raak geweest. Liefs




Ervaring van M met helderziende Louisa   Ervaring van M met helderziende Louisa   Ervaring van M geplaatst op 10 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  In januari zei je dat een totaal nieuwe team zou komen op mijn werk tegen het eind van het jaar. Toen was er nog helemaal geen sprake van verandering van personeel. Nu vertrekken ineens heel veel mensen en komen er nieuwe bij.
Van de week zag je me schaterlachen met om een ondeugende man en ja hoor. Ik heb me suf gelachen met die boef.

Louisa, dank je wel Topper, zoveel dingen die uit zijn gekomen. Chapeau.

Aanrader voor een ieder die soms tot in details wilt weten hoe of wat.





Ervaring van D. met helderziende Louisa   Ervaring van D. met helderziende Louisa   Ervaring van D. geplaatst op 1 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Ik had mijn theater optreden vandaag voor de agenten. Je gelooft nooit wat er gebeurd is op de podium. Ik bel je zo xx Noor .




Ervaring van Noor met helderziende Louisa   Ervaring van Noor met helderziende Louisa   Ervaring van Noor geplaatst op 24 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Dank voor je mooie voorspellingen. Tijd geleden voor onze reis naar Afrika gaf je aan dat je nog een vakantie zag. Ik verklaarde je voor gek omdat de reis naar Afrika duizenden euros kost. Toch hebben we nog een midweek naar het buitenland geboekt. Later viel het kwartje. Je bent echt goed.




Ervaring van Lola met helderziende Louisa   Ervaring van Lola met helderziende Louisa   Ervaring van Lola geplaatst op 23 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Lieve Louisa, wat wist je rake dingen te zeggen . Ik hoop je snel weer te spreken. Beste groeten van Tanja.




Ervaring van Tanja met helderziende Louisa   Ervaring van Tanja met helderziende Louisa   Ervaring van Tanja geplaatst op 22 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Ik had mijn theater optreden vandaag voor de agenten. Je gelooft nooit wat er gebeurd is op de podium. Ik bel je zo xx Noor .




Ervaring van Noor met helderziende Louisa   Ervaring van Noor met helderziende Louisa   Ervaring van Noor geplaatst op 21 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Dankjewel. dankzij jou heb ik vandaag met Delasi gesproken. We hebben het uitgesproken.




Ervaring van Nooria met helderziende Louisa   Ervaring van Nooria met helderziende Louisa   Ervaring van Nooria geplaatst op 10 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Ik kan niet wachten om met je te spreken. louisa is zo sterk, ze gebruikt geen kaarten en haar voorspellingen komen uit. Ik garandeer jullie.




Ervaring van N met helderziende Louisa   Ervaring van N met helderziende Louisa   Ervaring van N geplaatst op 8 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Louisa heeft me de afgelopen jaren al zo vaak geholpen met haar inzichten en wat ze doorkrijgt, echt super.
Ze had me een tijdje geleden verteld over een nieuwe baan die ik zou vinden en haar beschrijving kwam precies uit. Top, dank je wel Louisa.




Ervaring van Irene met helderziende Louisa   Ervaring van Irene met helderziende Louisa   Ervaring van Irene geplaatst op 1 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Lieve Louise
Weer had je gelijk over dat ik een nieuwe baan zou vinden en dat het salaris iets meer is .
Je had ook gelijk over bas hoe het gesprek zou gaan.
Goeie medium dankjewel en tot bellens.




Ervaring van S met helderziende Louisa   Ervaring van S met helderziende Louisa   Ervaring van S geplaatst op 30 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  De dingen die louisa me vertelde uit haarzelf kon ik zeker plaatsen. Verder vond ik het een heel fijn gesprek.
Nogmaals bedankt voor de inzichten. Kanjer ben je.




Ervaring van Anja met helderziende Louisa   Ervaring van Anja met helderziende Louisa   Ervaring van Anja geplaatst op 27 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Zoals altijd wanneer ik in angsten schiet, breng je me tot rust, een lieve vrouw die je terug met je voetjes op de grond zet.




Ervaring van VROUWTJE met helderziende Louisa   Ervaring van VROUWTJE met helderziende Louisa   Ervaring van VROUWTJE geplaatst op 24 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Louisa, zoals beloofd schrijf ik een getuigenis. Je bent ongelooflijk goed en eerlijk. En bovendien rustig en lief.
Voorspelling is uitgekomen waarvoor ik je heel hartelijk wil bedanken.




Ervaring van Ann met helderziende Louisa   Ervaring van Ann met helderziende Louisa   Ervaring van Ann geplaatst op 22 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Lieve Louisa, weer had jij het goed gezien. Je zei de baan is voor korte tijd want jij gaat snel naar een andere baan waar je goed verdient. Ook zag je veel klanten komen en dit alles is uit gekomen. Louisa je ben een zeer goede en lieve medium en ik bel jou graag. Vele sterren voor deze vrouw.




Ervaring van Vriendin van Mathieu met helderziende Louisa   Ervaring van Vriendin van Mathieu met helderziende Louisa   Ervaring van Vriendin van Mathieu geplaatst op 21 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Je bent een topper.
Bedankt voor een heel fijn consult.

Super ongelofelijk. wat een gave heb je.




Ervaring van Manuela met helderziende Louisa   Ervaring van Manuela met helderziende Louisa   Ervaring van Manuela geplaatst op 21 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Lieve Louise,
Heel knap hoe je alles doorkrijgt, ik bel je regelmatig en tot op de dag van vandaag, ben ik er nog steeds stil van. Van werk tot relatie vragen, altijd maar ook altijd komt het uit.
Pff, wat ben je toch bizar goed .




Ervaring van vaste klant met helderziende Louisa   Ervaring van vaste klant met helderziende Louisa   Ervaring van vaste klant geplaatst op 13 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Aangenaam consult gekregen van medium Louisa. Heldere uitleg en een warme persoonlijkheid. Hartelijk dank en fijne week nog. Gideon.




Ervaring van Gideon met helderziende Louisa   Ervaring van Gideon met helderziende Louisa   Ervaring van Gideon geplaatst op 7 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Niemand is zo goed als medium Louisa. Zij ziet alles en krijgt contact met overledene, echte inzichten. Ik kan u vertellen dat vrijwel al van haar voorspellingen en inzichten uitkomen en waar zijn.




Ervaring van KW met helderziende Louisa   Ervaring van KW met helderziende Louisa   Ervaring van KW geplaatst op 31 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Lieve louisa. Wouw weer had je gelijk ze heb mij zoals je door kreeg terug geblokkeerd en er was kort contact. Net als je zag terug stilte. Maar ja het loop zoals jou ogen het zien ook dat ik een nieuwe winkel ging openen ik daar heb ik de sleutel van inmiddels. Ben jou zo dankbaar voor alles. Ook met de bank is het gelost. Jij bent voor mij zo zuiver met jou gave ongelooflijk. Meer dan alle sterren.


.




Ervaring van Rick met helderziende Louisa   Ervaring van Rick met helderziende Louisa   Ervaring van Rick geplaatst op 28 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Louisa, dank je wel voor de geweldige reading. Jij krijgt als paragnoste alles tot in detail juist door.




Ervaring van Samantha met helderziende Louisa   Ervaring van Samantha met helderziende Louisa   Ervaring van Samantha geplaatst op 27 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Louise erg bedankt voor jou inzichten wat mij kracht en vooruitzichten biedt. Je bent oprecht en lief en meedenkend. Dankjewel, Anna.




Ervaring van Anna met helderziende Louisa   Ervaring van Anna met helderziende Louisa   Ervaring van Anna geplaatst op 19 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Lieve Louisa,
Ik ben onder de indruk wat jij allemaal kan zien.
Je zag dat ik een baan ging krijgen in 'n hoog gebouw met verdiepingen. Dat ik het naar mijn zin ga hebben en dat ik leuke collega's zou krijgen.
Jij was de enige die zei dat ik met mijn Twin een ontmoeting zou hebben in de natuur ipv restaurant.
Alles is uitgekomen.
Je bent 'n topper.




Ervaring van Angel met helderziende Louisa   Ervaring van Angel met helderziende Louisa   Ervaring van Angel geplaatst op 18 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Helderziendennederland.nl - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Helderziendennederland.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Helderziendennederland.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Helderziendennederland.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden