Home Ervaringen Nederland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Helderziendennederland.nl


  Online helderzienden uit Nederland
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  helderzienden Daghoroscoop  Stier door  helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door  helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door  helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door  helderzienden Daghoroscoop  Maagd door  helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door  helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door  helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door  helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door  helderzienden Daghoroscoop  Waterman door  helderzienden Daghoroscoop  Vissen door  helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen helderziende Isha
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op helderziendennederland.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Isha
  Ervaring met helderziende Isha
  Isha, de lieve dame die haar consulten altijd zo nauwkeurig mogelijk wil doen. De dame die alles zo goed uitlegt. Isha, je zag bericht in het nu. En ja, vandaag is er contact geweest.




Ervaring van Parel met helderziende Isha   Ervaring van Parel met helderziende Isha   Ervaring van Parel geplaatst op 4 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Isha
  Ervaring met helderziende Isha
  Heb je voor de eerste keer gesproken en ik kreeg meteen een goed gevoel bij haar. Ze vertelde dingen die ze absoluut niet kon weten. Ze zag dingen die sommige collega’s niet zagen. Ik kon perfect plaatsen wat ze zag in de kaarten. Voor mij een hele goede ervaring en voor jou een nieuwe klant erbij.
Ik kom zeker nog bij jou terug.
Lieve groetjes K.




Ervaring van K met helderziende Isha   Ervaring van K met helderziende Isha   Ervaring van K geplaatst op 11 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Isha
  Ervaring met helderziende Isha
  voor herhaling .
Mijn dag kan niet meer stuk . Nogmaals bedankt.




Ervaring van Mila met helderziende Isha   Ervaring van Mila met helderziende Isha   Ervaring van Mila geplaatst op 10 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Isha
  Ervaring met helderziende Isha
  Bedankt lieve Isha . Alles maar echt alles wat je mij wist te vertellen kan ik perfect plaatsen. Ik kreeg daardoor de kippenvel. Het is gewoon heel eng dat je dingen ziet die je niet zelf kon weten. Je geeft ook enorm veel info. Het was echt een verhelderende gesprek. Ik ga jou zeker terugbellen in de loop van volgende week. Lieve knuffel Kaat.




Ervaring van Kaat met helderziende Isha   Ervaring van Kaat met helderziende Isha   Ervaring van Kaat geplaatst op 2 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Isha
  Ervaring met helderziende Isha
  Hey isha
Het is precies gegaan zoals je zei bij de afspraak. echt alle sterren waard . nu nog de volgende afspraken. alles gaat de laatste tijd zoals je steeds voorspeld .xxx je stalkertje.




Ervaring van Meisje dat slecht luisterd met helderziende Isha   Ervaring van Meisje dat slecht luisterd met helderziende Isha   Ervaring van Meisje dat slecht luisterd geplaatst op 2 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Isha
  Ervaring met helderziende Isha
  Lieve Isha, Allereerst ontzettend bedankt dat je open eerlijk en oprecht bent. Het was niet fijn om met de waarheid geconfronteerd te worden maar daardoor sta ik weer met beide benen op de grond. Je hebt mij in laten zien dat ik mij niet door negativiteit moet laten beinvloeden. Je bent een bijzondere vrouw en wat hoop ik dat al je voorspellingen uit mogen komen. Dikke kus van mij




Ervaring van Je dochter met helderziende Isha   Ervaring van Je dochter met helderziende Isha   Ervaring van Je dochter geplaatst op 25 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Isha
  Ervaring met helderziende Isha
  Isha,

Je hebt gelijk gehad omtrent een relatie die stuk zou lopen in mijn kring. Ik zal je advies zeker aannemen mbt mijzelf openstellen en pleziermaken totdat C voor de deur staat.




Ervaring van . met helderziende Isha   Ervaring van . met helderziende Isha   Ervaring van . geplaatst op 12 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Isha
  Ervaring met helderziende Isha
  Isha je zat helemaal goed met het voorstel van de werkgever. en heb eindelijk geluisterd naar je zonder dat je me attendeerde.




Ervaring van Dwarse meid met helderziende Isha   Ervaring van Dwarse meid met helderziende Isha   Ervaring van Dwarse meid geplaatst op 12 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Isha
  Ervaring met helderziende Isha
  Isha je voorspelling komt uit. per september alles officieel. dikke kus.




Ervaring van Stalker met helderziende Isha   Ervaring van Stalker met helderziende Isha   Ervaring van Stalker geplaatst op 8 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Isha
  Ervaring met helderziende Isha
  Binnen 48 uur kwam je voorspelling uit. Topper ben je xx.




Ervaring van Anomiem met helderziende Isha   Ervaring van Anomiem met helderziende Isha   Ervaring van Anomiem geplaatst op 7 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Isha
  Ervaring met helderziende Isha
  Isha heeft een hart van goud. Ze doet haar werk uit liefde en haar tijdsbepalingen zijn abnormaal accuraat. Ze geeft ook eerlijk aan wat ze wel en niet kan aangeven op het moment. Heel direct en een no-nonsense aanpak, maar toch liefdevol.
Isha ik ben je zo dankbaar voor de afgelopen weken. Ik hou je zeker op de hoogte.




Ervaring van J met helderziende Isha   Ervaring van J met helderziende Isha   Ervaring van J geplaatst op 24 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Isha
  Ervaring met helderziende Isha
  Isha is echt geweldig. Eerder zijn voorspellingen van haar al uitgekomen. Rechtbank voorspelling kwam uit verhuis voorspelling kwam uit. En nu hopen dat de laatste voorspelling die ze net geeft gemaakt ook zal uitkomen maar ik vertrouw er zeker op. Heb een goed gevoel bij haar. Ze zag ook dingen die ze niet kon weten en die ik zelf niet zei .Ze is ook heel lief en grappig haha, ik bel je morgen lieve Isha. Groetjes K.




Ervaring van K met helderziende Isha   Ervaring van K met helderziende Isha   Ervaring van K geplaatst op 12 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Isha
  Ervaring met helderziende Isha
  Lieve Isha
Het is de allereerste keer dat ik u belde en u had het volledig bij het rechte eind.
Ik ben er zelfs door beginnen huilen en u bent heel zorgzaam.
Heel erg bedankt en ik bel u zeker terug.
Liefs, N.




Ervaring van N.E. met helderziende Isha   Ervaring van N.E. met helderziende Isha   Ervaring van N.E. geplaatst op 12 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Isha
  Ervaring met helderziende Isha
  Een jaar was ik aan het wachten op die man. Hij komt vandaag of morgen. Ik geloofde er niet meer in. En toen stond hij daar. WOW Isha. Je bent de topper op de lijn.




Ervaring van anoniem met helderziende Isha   Ervaring van anoniem met helderziende Isha   Ervaring van anoniem geplaatst op 12 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Isha
  Ervaring met helderziende Isha
  Isha is geweldig. Heel eerlijk, maar ook heel zuiver. Zij heeft mij stap voor stap begeleid om een nare vriendin uit mijn energie te krijgen en in mijn eigen kracht te staan. Ik twijfelde om naar een evenement te gaan, omdat ik wellicht iets zou zien wat ik niet wilde zien. Isha verzekerde mij dat ik moest gaan en antwoorden zou krijgen. Ze heeft helemaal gelijk gehad betreffende de situatie. Ik ben benieuwd naar het vervolg van dit verhaal en zal zeker weer een getuigenis achterlaten als er meer is gebeurd van wat zij heeft voorspeld.




Ervaring van J met helderziende Isha   Ervaring van J met helderziende Isha   Ervaring van J geplaatst op 12 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Isha
  Ervaring met helderziende Isha
  Bij deze wil ik je bedanken voor al je steun, hulp en oprechtheid.
En uiteraard alle voorspellingen die uitkomen, nee joh hij gaat je niet blokkeren zei je. En inderdaad, na een paar uur was de bui over.




Ervaring van N met helderziende Isha   Ervaring van N met helderziende Isha   Ervaring van N geplaatst op 12 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Isha
  Ervaring met helderziende Isha
  Aangeraden door een collega belde ik Isha een drietal weken geleden. Ik vertelde haar over een vriend van me. Had hem allang niet meer gezien. Ze zei me geduld die neemt nog contact met je en je zal hem ontmoeten. Ik dacht mmmm bizar maar idd exact drie weken later heb ik mijn vriend ontmoet Isha is geweldig bel haar alles komt uit zeker qua tijdsbepaling is ze een kanjer. Altijd klaar met raad en advies.




Ervaring van V met helderziende Isha   Ervaring van V met helderziende Isha   Ervaring van V geplaatst op 7 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Isha
  Ervaring met helderziende Isha
  Je hebt me zodanig geholpen dat je heel men leven in de positieve zin hebt veranderd. Al een leven lang ben ik betrokken met paranormale mensen. NOOIT heb ik iemand gesproken die de kleine details ziet zoals jij, je zegt waar het op staat maar je bent de zuiverste persoon die ik ooit gesproken heb, u hebt mij dingen voorspeld die binnen de week zijn uitgekomen en ik vertrouw blindelinks op de rest ik raad iedereen aan jou eens te bellen en te ervaren hoe jij dingen kan veranderen in positieve zin. Liefs .




Ervaring van MR.G met helderziende Isha   Ervaring van MR.G met helderziende Isha   Ervaring van MR.G geplaatst op 7 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Isha
  Ervaring met helderziende Isha
  Terwijl we bellen komt alles al uit dit is de tweede keer.
Zo trots isha.




Ervaring van Joukje met helderziende Isha   Ervaring van Joukje met helderziende Isha   Ervaring van Joukje geplaatst op 21 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Isha
  Ervaring met helderziende Isha
  Isha ik weet niet hoe ik deze weken zonder jou was doorgekomen, je bent soms streng, altijd eerlijk en grappig.
En het mooiste is, je hebt in alles steeds gelijk. Zijn bericht, zelfs inhoudelijk, de tijd en hij komt.
Dank je voor je lieve steun en wijze woorden.




Ervaring van Chick met helderziende Isha   Ervaring van Chick met helderziende Isha   Ervaring van Chick geplaatst op 5 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Isha
  Ervaring met helderziende Isha
  Isha ik ben echt met stomheid geslagen. Ik belde je en je zei ik geloof dat je hem gelukkig maakt, hij berichte me met jij maakt me gelukkig. Je hebt het echt goed aangevoeld dat hij vaak moe was en hij hoopt hierbij nog hulp te krijgen .




Ervaring van Lastig meisje met helderziende Isha   Ervaring van Lastig meisje met helderziende Isha   Ervaring van Lastig meisje geplaatst op 25 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Isha
  Ervaring met helderziende Isha
  Lieve Isha,

Met een luisterend oor, begrip en liefdevolle aandacht. Respect hoor, want het is wel hard werken en lang niet altijd gemakkelijk. Maar je weet mij er altijd doorheen te slepen.
Dank je wel daarvoor, je voorspellingen zijn het afwachten altijd waard.

Groetjes Angela.




Ervaring van Angela met helderziende Isha   Ervaring van Angela met helderziende Isha   Ervaring van Angela geplaatst op 25 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Isha
  Ervaring met helderziende Isha
  Isha hij is niet gekomen meer zoals je dacht hij was moe, ik ben blij met de voorspellingen en alles klopte als een bus voel me sterker door je bedankt.




Ervaring van Fryske met helderziende Isha   Ervaring van Fryske met helderziende Isha   Ervaring van Fryske geplaatst op 24 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Isha
  Ervaring met helderziende Isha
  Medium Isha net gesproken. Alles wat ze doorkreeg klopt als een bus.
Zeer tevreden ben ik en haar ga ik bellen indien weer nodig.

Dank u Isha.
Dikke knuf.




Ervaring van S.S met helderziende Isha   Ervaring van S.S met helderziende Isha   Ervaring van S.S geplaatst op 24 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Isha
  Ervaring met helderziende Isha
  Isha, ik stond versteld. je voorspellingen al onder het gesprek uit gekomen. je peptalk heeft me geholpen. heerlijk hoe eerlijk je bent.




Ervaring van Jouk met helderziende Isha   Ervaring van Jouk met helderziende Isha   Ervaring van Jouk geplaatst op 24 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Isha
  Ervaring met helderziende Isha
  Lieve Isha, wat hebben wij een leuk en mooi gesprek gehad. Geen woorden voor. Alles wat je zei viel op zn plaats. Je bent geweldig. Zal je advies zeker opvolgen. Ik hou je op de hoogte.
Willen jullie eerlijk antwoord en advies bel dan Isha.
Zeker een aanrader.




Ervaring van Cindy met helderziende Isha   Ervaring van Cindy met helderziende Isha   Ervaring van Cindy geplaatst op 13 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Isha
  Ervaring met helderziende Isha
  Whaw wat moet ik zeggen, wat moet ik schrijven. Wat bent u een mooie en lieve vrouw. En wat krijgt u allemaal door.Ben sprakeloos. Ik was in het begin helemaal van mijn padje maar u heeft me weer terug op de weg gezet. Contact met overleden is iets wat niet altijd lukt, maar ja J was er. En hoe. Ben er echt onderste boven van en zie de toekomst rooskleurig te gemoed. Ik ga deze periode positief in en laat alle negatieve invloeden vervallen. Wordt mss nog wel effe een heftige periode maar we gaan er alleen maar beter van worden. Lieverd ik dank je en kom zeker nog een keer terug.




Ervaring van Anouk met helderziende Isha   Ervaring van Anouk met helderziende Isha   Ervaring van Anouk geplaatst op 12 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Isha
  Ervaring met helderziende Isha
  Bedankt dat je iedere keer mijn onzekerheden aanhoort. Je bent eerlijk en recht door zee. Ook als iets minder leuk is vertel je het gewoon.
Ik was achter op iemand geklapt met m'n auto, die man had 1x gebeld om alles te regelen (terwijl er geen schade was bij hem, behalve dat z'n trekhaak iets was beschadigd) jij zei: ach, maak je niet druk, die belt niet meer. Je hebt gelijk gehad.
Ik vertrouw er op dat de rest ook mag uitkomen.
Liefs, R.




Ervaring van R met helderziende Isha   Ervaring van R met helderziende Isha   Ervaring van R geplaatst op 29 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Isha
  Ervaring met helderziende Isha
  Je zei het, het duurt niet lang voordat je hem weer ziet. Na twee weken zat hij al op het vliegtuig om langs te komen. Je had gelijk.




Ervaring van N met helderziende Isha   Ervaring van N met helderziende Isha   Ervaring van N geplaatst op 26 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Isha
  Ervaring met helderziende Isha
  Een lieve vrouw, ze weet waar ze over praat, duidelijk en recht door zee. Ik vertrouw haar voorspellingen. Een dikke knuffel van mij.




Ervaring van Coba met helderziende Isha   Ervaring van Coba met helderziende Isha   Ervaring van Coba geplaatst op 21 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Isha
  Ervaring met helderziende Isha
  Wat een topper is dit. Ik heb haar vandaag voor het eerst gesproken over mijn beeindigde relatie die nog een nasleur heeft. Ze wist me gerust te stellen met wat er zou komen. Maar vooral een aantal dingen die in werking zijn bij de rechter die zei niet kon weten. Ik wacht nu op de rust en geluk wat gaat komen. Nogmaals heel erg bedankt voor dit gesprek .




Ervaring van C. met helderziende Isha   Ervaring van C. met helderziende Isha   Ervaring van C. geplaatst op 14 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Isha
  Ervaring met helderziende Isha
  Isha, ONGELOOFLIJK.
Ik belde je voor iemand die verdwenen was. Jij wist DE tip om haar terug te vinden. Het meisje is terug gevonden. Hopelijk weet je nu wie ik ben. Jij kan alles. Dank je wel.




Ervaring van Belgi met helderziende Isha   Ervaring van Belgi met helderziende Isha   Ervaring van Belgi geplaatst op 14 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Isha
  Ervaring met helderziende Isha
  Ik belde Isha met een vraag of iemand zou langs komen, haar voorspelling kwam uit, precies zoals ze zei. ?Er kan wat tussen komen maar dan komt het op een andere manier goed?
Daarna heb ik haar nogmaals gebeld over het verloop van de relatie, ze weet dingen die je niet verteld, legt duidelijk uit en is fijn om mee te praten.




Ervaring van N. met helderziende Isha   Ervaring van N. met helderziende Isha   Ervaring van N. geplaatst op 13 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Isha
  Ervaring met helderziende Isha
  Lieve Isha. Bedankt voor je readings en goede tips. Wat je aangeeft komt ook uit.
Je biedt ook luisterend oor aan en dat is fijn. Geeft ook eerlijk aan wat je wel of niet kan doen, zien of zeggen. Zeker de MOEITE WAARD om te bellen voor een consult.

GROET, L.




Ervaring van L met helderziende Isha   Ervaring van L met helderziende Isha   Ervaring van L geplaatst op 11 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Isha
  Ervaring met helderziende Isha
  Wat een topper.
Heel erg to the point terwijl zij geen voorafgaande info kreeg.
Dankjewel.




Ervaring van E met helderziende Isha   Ervaring van E met helderziende Isha   Ervaring van E geplaatst op 9 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Helderziendennederland.nl - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Helderziendennederland.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Helderziendennederland.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Helderziendennederland.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden