Home Ervaringen Nederland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Helderziendennederland.nl


  Online helderzienden uit Nederland
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  helderzienden Daghoroscoop  Stier door  helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door  helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door  helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door  helderzienden Daghoroscoop  Maagd door  helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door  helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door  helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door  helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door  helderzienden Daghoroscoop  Waterman door  helderzienden Daghoroscoop  Vissen door  helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen helderziende Gunter
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op helderziendennederland.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gunter
  Ervaring met helderziende Gunter
  Lieve Gunter, ik ben je zo dankbaar voor jouw liefdevolle steun in dit zware proces! Ik hoop toch zo dat wat jij ziet : dat mijn lieve eikelvspoedig zijn liefde aan mij laat zien en wij steeds meer naar elkaar toe gaan groeien , zich openbaart.
Ik laat het je weten als het zover is!.Liefdevolle groet!




Ervaring van J met helderziende Gunter   Ervaring van J met helderziende Gunter   Ervaring van J geplaatst op 2 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gunter
  Ervaring met helderziende Gunter
  Lieve Gunter, bedankt voor het fijne gesprek. Ik hou je op de hoogte, mín credits waren op. Liefs!




Ervaring van M met helderziende Gunter   Ervaring van M met helderziende Gunter   Ervaring van M geplaatst op 11 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gunter
  Ervaring met helderziende Gunter
  Lieve Gunter ,
Hierbij mijn bericht die ik je beloofde te plaatsen als datgene wat jij voorspelde uit zou komen. We zijn een maand verder en alles is uitgekomen zoals jij mij had voorspeld. Je bent een Topper dank je wel voor je hulp en humor.
Liefs Esther




Ervaring van Esther met helderziende Gunter   Ervaring van Esther met helderziende Gunter   Ervaring van Esther geplaatst op 3 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gunter
  Ervaring met helderziende Gunter
  Leuk om jou weer te mogen spreken .
You are the best wow
Dikke knuffel x




Ervaring van Desi met helderziende Gunter   Ervaring van Desi met helderziende Gunter   Ervaring van Desi geplaatst op 30 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gunter
  Ervaring met helderziende Gunter
  Gunter, dankjewel voor de inzichten. Dank voor de steun als ik ergens mee zit. Mijn dank is groot. Liefs Chantalle




Ervaring van Chantalle met helderziende Gunter   Ervaring van Chantalle met helderziende Gunter   Ervaring van Chantalle geplaatst op 26 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gunter
  Ervaring met helderziende Gunter
  Beste Gunter, heel mooi en precies zoals de situatie is wist u van alles te vertellen, heel erg bedankt en ik bel terug als het uitgekomen is. xx Lisa




Ervaring van Lisa met helderziende Gunter   Ervaring van Lisa met helderziende Gunter   Ervaring van Lisa geplaatst op 23 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gunter
  Ervaring met helderziende Gunter
  Gunter jij bent de beste die er is, echt bizar. Grt Kevin




Ervaring van Kevin met helderziende Gunter   Ervaring van Kevin met helderziende Gunter   Ervaring van Kevin geplaatst op 14 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gunter
  Ervaring met helderziende Gunter
  Een bedankje Gunter voor je steun. en voor een echte doortastende aanpak voor mijn relatie. alles is nu in orde en ben rustig. ik laat nog van mij horen. xx Nathalie




Ervaring van Nathalie met helderziende Gunter   Ervaring van Nathalie met helderziende Gunter   Ervaring van Nathalie geplaatst op 12 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gunter
  Ervaring met helderziende Gunter
  De BESTE!!! Je had weer gelijk, je bent een ongelooflijke persoon om mee te praten, altijd lachen en plezier, love you, bedankt voor alles xxx




Ervaring van R met helderziende Gunter   Ervaring van R met helderziende Gunter   Ervaring van R geplaatst op 10 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gunter
  Ervaring met helderziende Gunter
  Zo blij dat je mij een soort van tijdlijn gaf, niet wanneer iets gaat gebeuren, maar de opeenvolgende gebeurtenissen helpen met het plaatsen van een aantal zaken die erg verwarrend waren.
Ook door het vermelden van het verdriet en een nakend overlijden, daardoor vielen een aantal stukjes op hun plek en maakt alles veel duidelijker.
Topreader.




Ervaring van Chantal met helderziende Gunter   Ervaring van Chantal met helderziende Gunter   Ervaring van Chantal geplaatst op 6 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gunter
  Ervaring met helderziende Gunter
  Lieve Gunter,
Bedankt voor het gesprek. U stelde mij gerust. Ik luister vooral naar het advies wat u mij gaf.
Ik hoop dat alles mag uitkomen. Bedankt lieve gunter.




Ervaring van Lin met helderziende Gunter   Ervaring van Lin met helderziende Gunter   Ervaring van Lin geplaatst op 2 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gunter
  Ervaring met helderziende Gunter
  Wat heb ik met u een leuk gesprek gehad.
U begon uit uzelf te vertellen waar me vraag over ging en dit klopte meteen.
Ik ben gerustgesteld! Ik hou u op de hoogte en ik ga u vaker bellen.

Liefs amalia x




Ervaring van Amalia  met helderziende Gunter   Ervaring van Amalia  met helderziende Gunter   Ervaring van Amalia geplaatst op 26 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gunter
  Ervaring met helderziende Gunter
  Hi Gunter
Bedankt ,je weet mij elke keer gerust te stellen .alles wat je zegt komt uit. Soms de zelde dag al. Gr.fatiha




Ervaring van Fatiha met helderziende Gunter   Ervaring van Fatiha met helderziende Gunter   Ervaring van Fatiha geplaatst op 26 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gunter
  Ervaring met helderziende Gunter
  The best medium ever. After the last reading, the next day things began to move allready, as allways, most of the times things move fast and sometimes a little later on, but he is very accurate, transparant and sincere. He always helped me to be on the right path and his readings are very special to me. If you only knew how highly i recommend you and have you on a pedestal. You are the most rightious medium ever. Thank you so much for eveything. May all the blessings coming your way and thank you for what your are doing and being there for us. Sending you light and love. We love you dear Gunter. Xxx s.b




Ervaring van S.b met helderziende Gunter   Ervaring van S.b met helderziende Gunter   Ervaring van S.b geplaatst op 25 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gunter
  Ervaring met helderziende Gunter
  De lieve vrolijke Gunter is altijd steady in zijn readingen. Hij herinnert mij niet meer als ik hem bel over mijn geliefde, maar hij blijft altijd standvastig over het samenkomen met mijn geliefde. En daarnaast geeft hij accurate info en is hij respectvol. Dank je wel Gunter. Ik laat het je weten als er contact komt.




Ervaring van Anoniem met helderziende Gunter   Ervaring van Anoniem met helderziende Gunter   Ervaring van Anoniem geplaatst op 22 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gunter
  Ervaring met helderziende Gunter
  Gunter had het bij het rechte eind. Gunter is de sterren zeker waard.
dank voor alles.




Ervaring van Tanja met helderziende Gunter   Ervaring van Tanja met helderziende Gunter   Ervaring van Tanja geplaatst op 22 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gunter
  Ervaring met helderziende Gunter
  lieve Gunter, ik ben zo blij u te leren kennen. je bent er altijd klop op .wat ben ik blij met jou. Hoop je snel weer te bellen. gr Ellen




Ervaring van Ellen met helderziende Gunter   Ervaring van Ellen met helderziende Gunter   Ervaring van Ellen geplaatst op 13 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gunter
  Ervaring met helderziende Gunter
  Dear Gunter, I've known you for years now and you told me very special things that you could not know and that no one else ever told me. You are a top medium! Every time I talk to you I feel much better! Thank you so much for being there! Maria, your Italian customer




Ervaring van Maria met helderziende Gunter   Ervaring van Maria met helderziende Gunter   Ervaring van Maria geplaatst op 31 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gunter
  Ervaring met helderziende Gunter
  Heel erg bedankt. Ik laat u weten zodra S terug is. U zag dat hij in het verleden iets met acteren heeft gedaan. En dat klopt, zat op een toneel school haha.
Dus hij heeft zijn acteer skills weer na boven laten komen hahaha. Maar ik probeer vertrouwen te houden dat hij terug komt.
Liefs amalia




Ervaring van Amalia met helderziende Gunter   Ervaring van Amalia met helderziende Gunter   Ervaring van Amalia geplaatst op 27 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gunter
  Ervaring met helderziende Gunter
  Bedank voor de reading.
Groetjes.




Ervaring van Brenda met helderziende Gunter   Ervaring van Brenda met helderziende Gunter   Ervaring van Brenda geplaatst op 22 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gunter
  Ervaring met helderziende Gunter
  Gunter, je zei paar maanden geleden dat hij me terug ging deblokkeren en dat we elkaar snel gingen horen en zien.
Wel je zat er pal op we hebben mekaar al gezien. Alles was heel fijn, nu hoop ik dat we weer samen kunnen groeien.
Ik bel je nog. JE BENT TOP.




Ervaring van Sabine met helderziende Gunter   Ervaring van Sabine met helderziende Gunter   Ervaring van Sabine geplaatst op 19 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gunter
  Ervaring met helderziende Gunter
  Gunter jonge man!
Deuren staan open voor jou, salut! Je bent prachtig. Antwoorden krijgen zonder te vragen is een gave, Prachtig!




Ervaring van Brenda met helderziende Gunter   Ervaring van Brenda met helderziende Gunter   Ervaring van Brenda geplaatst op 2 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gunter
  Ervaring met helderziende Gunter
  Ik zou je zo graag geloven wanneer je zegt dat hij contact zal maken, maar ik vertrouw hem niet meer. Hij heeft me te vaak gekwetst. Er zijn teveel tranen gevloeid.




Ervaring van Chantal met helderziende Gunter   Ervaring van Chantal met helderziende Gunter   Ervaring van Chantal geplaatst op 1 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gunter
  Ervaring met helderziende Gunter
  Dank u wel voor het gesprek. Ben benieuwd of uw voorspelling uit gaat komen. Het was in elk geval een fijn gesprek.




Ervaring van Carina met helderziende Gunter   Ervaring van Carina met helderziende Gunter   Ervaring van Carina geplaatst op 25 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gunter
  Ervaring met helderziende Gunter
  Bedankt Gunter voor het fijne gesprek gister. heb jou maar kort gesproken en je wist waarom ik belde zonder mijn vraag te stellen en het antwoord klopte. Wat ik ook ontzettend fijn aan je vindt is dat je me niet onnodig aan de lijn houdt. Deze man is zeker een aanrader om mee te bellen als je ergens heel erg mee zit.




Ervaring van Samy met helderziende Gunter   Ervaring van Samy met helderziende Gunter   Ervaring van Samy geplaatst op 22 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gunter
  Ervaring met helderziende Gunter
  Hoi hoi Gunter .

Bedankt voor de e-mail en ja wordt vervolgd. zeker.
Maar ga luisteren naar jouw raad.




Ervaring van Rita met helderziende Gunter   Ervaring van Rita met helderziende Gunter   Ervaring van Rita geplaatst op 18 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gunter
  Ervaring met helderziende Gunter
  Gunter,
Ik spreek je al een tijd. toen ik in die moeilijke tijd zat zei je al dingen die nu uitkomen. Dankbaar .




Ervaring van Patricia met helderziende Gunter   Ervaring van Patricia met helderziende Gunter   Ervaring van Patricia geplaatst op 14 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gunter
  Ervaring met helderziende Gunter
  Gunter, right on , bedankt voor uw inzichten. Ik heb er alle vertrouwen in dat de toekomst iets positiefs zal brengen.
Claudia.




Ervaring van Claudia met helderziende Gunter   Ervaring van Claudia met helderziende Gunter   Ervaring van Claudia geplaatst op 24 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gunter
  Ervaring met helderziende Gunter
  Gunther,
Jij kan gewoon alles. Enkel een geboortedatum en je begint spontaan te vertellen over verleden, heden en toekomst. Ik ben nog steeds iedere keer sprakeloos. Ik heb je al met verschillende vragen gebeld, maar iedere keer heb je het juist.
Ik hoop dat iedereen de weg naar u mag vinden om duidelijkheid te kunnen krijgen.
Dank je wel voor alles.
Veel liefs.




Ervaring van Aardbeitaartje met helderziende Gunter   Ervaring van Aardbeitaartje met helderziende Gunter   Ervaring van Aardbeitaartje geplaatst op 19 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gunter
  Ervaring met helderziende Gunter
  Uitleg en handvaten waar je iets mee kan. Ook zijn al veel dingen uitgekomen.




Ervaring van Galina met helderziende Gunter   Ervaring van Galina met helderziende Gunter   Ervaring van Galina geplaatst op 17 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gunter
  Ervaring met helderziende Gunter
  Super paragnost, Gunter kan heel goed situaties invoelen . Ik zal u zeker aanbevelen bij vrienden.




Ervaring van Kevin met helderziende Gunter   Ervaring van Kevin met helderziende Gunter   Ervaring van Kevin geplaatst op 8 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gunter
  Ervaring met helderziende Gunter
  Super lieve man, zeer tevreden. alles wat hij zegt klopt.
TOP TOP TOP PARAGNOST .nogmaals dank voor het fijne gesprek. Leuk gevoel na ons gesprek.




Ervaring van Maria met helderziende Gunter   Ervaring van Maria met helderziende Gunter   Ervaring van Maria geplaatst op 31 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gunter
  Ervaring met helderziende Gunter
  Eerste keer een reading gehad van paragnost Gunter. Alles wat u zei klopte . Echt een aanrader om te bellen.

Liefs Nikkie.




Ervaring van Nikkie met helderziende Gunter   Ervaring van Nikkie met helderziende Gunter   Ervaring van Nikkie geplaatst op 19 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gunter
  Ervaring met helderziende Gunter
  Lieve Gunter, je hebt weer gelijk gehad. Het was allemaal goed.Bedankt Gunter. echt bedankt.bedankt voor de prachtige adviezen.Liefs, Bhartie.




Ervaring van Bhartie met helderziende Gunter   Ervaring van Bhartie met helderziende Gunter   Ervaring van Bhartie geplaatst op 12 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gunter
  Ervaring met helderziende Gunter
  Nou zoals ik zei je bent heel geliefd op de lijn en terecht. Mijn tegoed was op en direct erna al terug bezet. Bedankt alvast om toch eens te kijken ik wacht geduldig af en laat hem komen xx groetjes uit Gent.




Ervaring van Caroline met helderziende Gunter   Ervaring van Caroline met helderziende Gunter   Ervaring van Caroline geplaatst op 9 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Helderziendennederland.nl - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Helderziendennederland.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Helderziendennederland.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Helderziendennederland.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden